Αρχείο εκδηλώσεων

Εγγραφή στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου

Κάνετε αίτηση εδώ

εβδομάδα εθελοντικής προσφοράς

Το κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με τους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης συλλέγει (από 16/12 εως και 20/12) φάρμακα και τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 

«Το Εργαστήρι Δημιουργικής Ανακύκλωσης»

Από τoν Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου
ανακοινώνεται ότι:
«Στα πλαίσια της οργάνωσης προγραμμάτων με σκοπό την βιωματική
εκπαίδευση ομάδων του πληθυσμού που απειλούνται ή αντιμετωπίζουν το φάσμα της
φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ξεκινάμε μια νέα δράση, «Το Εργαστήρι
Δημιουργικής Ανακύκλωσης». Η δράση μας αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με
την κ. Φερενίκη Τσαμπαρλή, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη και
καθοριστική εθελοντική της συμμετοχή και υποστήριξη. Με τον όρο δημιουργική
ανακύκλωση (upcycling) αναφερόμαστε στη διαδικασία μετατροπής των
απορριμμάτων ή άχρηστων υλικών σε νέα υλικά ή προϊόντα καλύτερης ποιότητας ή
υψηλότερης περιβαλλοντικής αξίας.

8 Μαρτίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Εκδήλωση " Άρωμα Γυναίκας..σήμερα" , την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στις 7μμ στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της  Γυναίκας, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λέσβου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Άρωμα Γυναίκας… σήμερα!», την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στις 7μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, την παρουσίαση και βράβευση γυναικών του τόπου μας που διακρίθηκαν στον τομέα τους, παραδοσιακούς χορούς από την ομάδα χορού του  Κ.Α.Π.Η. Μυτιλήνης και επειδή η μουσική είναι γένους θηλυκού, δεν θα μπορούσε να μην πλαισιωθεί μουσικά η εκδήλωση με ακούσματα αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες, από το αγαπημένο συγκρότημα efapax, το οποίο και ευχαριστούμε για την εθελοντική συμμετοχή.

Kοπή βασιλόπιτας για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

   

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος πραγματοποιήθηκε η κοπή  βασιλόπιτας για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου  2019, τα μέλη του ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και την  Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, τα μέλη του ΚΑΠΗ Πλωμαρίου, συμμετείχαν στις όμορφες γιορτές κοπής της βασιλόπιτας τους, που οργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου .

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Μια όμορφη έκπληξη είχαν σήμερα οι παππούδες και οι γιαγιάδες που φιλοξενούνται στο  Γηροκομείο Μυτιλήνης. Παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μαζί με τους γονείς τους,  τις Διευθύντριες των Σταθμών και την Αναστασία Αντωνέλλη, αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λέσβου, έψαλαν τα κάλαντα και χάρισαν γλυκά, βασιλόπιτες και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά και το προσωπικό των Παιδικών, δημιουργώντας μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα στους αγαπημένους υπερήλικες και στο προσωπικό του Ιδρύματος.

  •  
  • 1 από 4